VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE TERMENII DE UTILIZARE INAINTE DE VIZITAREA SI FOLOSIREA ACESTUI SITE!

Termeni de utilizare

1Introducere

Site-ul www.refillart.ro este proprietatea SC BEST TECH S.R.L.

FOLOSIREA ACESTUI SITE PRESUPUNE ACCEPTAREA "TERMENILOR DE UTILIZARE" PREZENTATI ÎN ACEASTA PAGINA.

S.C. BEST TECH S.R.L. ÎSI REZERVA DREPTUL DE A MODIFICA ORICÂND TERMENII DE UTILIZARE AI SITE-ULUI, FARA ANUNT PREALABIL.

ACESTE SCHIMBARI URMEAZA A FI EFECTIVE DIN MOMENTUL PUBLICARII LOR PE SITE.

VA RECOMANDAM CITIREA ACESTOR TERMENI DE UTILIZARE ÎNAINTE DE FIECARE UTILIZARE A SITE-ULUI.

2Informatii si continut

Toate informatiile prezentate pe acest site sunt proprietatea S.C. BEST TECH S.R.L. Selectia acestor informatii este realizata cu foarte mare atentie. Totusi, S.C. BEST TECH S.R.L., angajatii acesteia sau colaboratorii nu pot fi facuti responsabili de nici o paguba datorata functionarii defectuase a site-ului sau a informatiilor prezentate pe acesta.

In cazul in care considerati ca ati avut de suferit o dauna tehnica datorita functionarii defectuoase a site-ului www.refillart.ro sau a informatiilor prezentate pe acesta va rugam sa expediati un e-mail la adresa office@besttech.ro in care sa descrieti amanuntit conditiile in care s-a produs defectiunea sau incidentul. In caz de litigiu decizia finala apartine S.C BEST TECH S.R.L.

3Drepturile de autor

Întregul continut al acestui site este protejat de legile române si internationale referitoare la protectia dreptului de autor. Este interzisa reproducerea de orice fel (totala sau partiala) a continutului acestui site fara permisiunea prealabila a S.C. BEST TECH S.R.L. Modificarea sau utilizarea acestui site în alt scop decât cel pentru care a fost creat încalca prevederile legale referitoare la protectia drepturilor intelectuale. Este interzisa copierea continutului site-ului sau accesarea acestuia de programe automate.

Daca în ciuda eforturilor S.C. BEST TECH S.R.L. de a alege si prezenta materiale cât mai exacte, considerati ca s-a produs o incalcare a drepturilor intelectuale pe care le detineti, va rugam sa ne contactati de urgenta la office@besttech.ro.

Toate marcile comerciale enumerate pe site-ul www.refillart.ro sunt proprietatea firmelor respective.

4Responsabilitatea S.C. BEST TECH S.R.L.

S.C. BEST TECH S.R.L. face toate eforturile pentru a asigura o functionare corespunzatoare a acestui site si nu poate fi facuta raspunzatoare în nici un fel pentru vreun deficienta in functionarea software-ului, vreo disfunctionalitate a retelei Internet sau vreo problema de compatibilitate pe care utilizatorii o pot avea în folosirea acestui site.

S.C. BEST TECH S.R.L. nu este raspunzatoare pentru incidentele sau întârzierile survenite ca urmare a defectiunilor tehnice aparute la furnizorii serviciilor ce intermediaza accesul tau la site-ul www.refillart.ro (provideri de Internet, furnizori de conexiuni permanente sau de tip dial-up, operatori de telefonie fixa sau mobila, etc), incidente ce pot cauza timpi mari de acces, conexiune la Internet instabila sau discontinua.

S.C. BEST TECH S.R.L. nu i se pot imputa si nu poate fi facuta raspunzatoare în nici o circumstanta pentru eventualele daune sau neajunsuri pe care incidentele tehnice le pot aduce utilizatorilor site-ului www.refillart.ro

S.C. BEST TECH S.R.L. depune toate eforturile pentru a oferi informatii competente si complete. S.C. BEST TECH S.R.L., angajatii si colaboratorii sau nu pot fi facuti responsabili de eventualele daune produse ca urmare a folosirii informatiilor de pe site-ul www.refillart.ro. Folosirea acestor informatii revine exclusiv in sarcina utilizatorului care poarta intreaga responsabilitatea pentru actiunile sale precum si pentru rezultatele obtinute.

5Responsabilitatea utilizatorului

Orice utilizator are dreptul de a vedea informatiile de pe site-ul www.refillart.ro.

Intreaga responsabilitate pentru folosirea informatiilor prezentate pe site-ul www.refillart.ro revine in exclusivitate utilizatorului.

Utilizatorul este de acord sa primeasca de la refillart.ro informari cu caracter general si comercial.

Mentiuni Importante despre reumplerea cartuselor

1Calitatea serviciilor

BEST TECH S.R.L. garanteaza utilizatorilor că serviciile de reumplere a cartuşelor de imprimante şi copiatoare cu tehnologie laser şi cu jet de cerneală se realizează în condiţii stricte de management al calitatii.

2Cantitatea de cerneală sau toner

Cantitatea de cerneală sau toner introdusă este în concordanţă cu specificaţiile fiecărui cartuş în parte, dar exista posibilitatea ca dupa reumplere numarul de pagini printate sa fie mai mic decat numarul de pagini printate cu un cartus original. Acest lucru este permis deoarece nu intotdeauna materia prima compatibila folosita la reumplere se ridica la standardele materiei prime folosite de catre producatorul cartusului original.

BEST TECH S.R.L. nu garanteaza printarea unui numar de pagini dupa reumplere, dar acesta este apropiat si de multe ori chiar mai mare decat specificatiile oferite de catre producatorul cartusului original.

3Reusita serviciilor

BEST TECH S.R.L. nu garanteaza reusita serviciilor de reumplere a cartuselor deoarece producatorii cartuselor originale si compatibile nu garanteaza si nu recomanda reumplerea lor. In perioada de garantie a echipamentelor reumplerea caruselor poate duce chiar la pierderea acesteia.

4Operaţiunile efectuate

Toate operaţiunile efectuate de BEST TECH S.R.L. asupra cartuşelor sunt considerate ca fiind operatii de reparatie a unui produs defect , deoarece un cartus dupa prima golire devine practic un produs defect, el nemaiputand indeplini scopul pentru care a fost creat.

* Orice eventuala defectare a unui echipament in urma reumplerii cartusului cade in responsabilitatea exclusiva a clientului. Operatiunea de incarcare este o decizie luata exclusiv de catre client , acesta asumandu-si prin decizia reumplerii eventualele consecinte negative asupra echipamentului.

5Numărul reumplerilor

Numărul reumplerilor suportate de un cartuş variază în funcţie de tipul şi lotul acestuia.

BEST TECH S.R.L. nu garantează un anume numar de reumpleri la care poate fi supus un cartuş.
Calitatea printării dupa reumplere este apropiată de printarea cu un cartuş original, ea scăzând pe masura ce numărul reumplerilor aceluiaşi cartuş creşte.

Termen de garanţie: 30 de zile din momentul efectuarii reumplerii.

Garantia acordata de BEST TECH SRL se limiteaza doar la returnarea contravalorii achitate de catre client pentru prestatia efectuata, orice alta pretentie ulterioara a clientului fiind considerat nefondata.

6Excluse de la garanţie

Sunt excluse de la garanţie defectele provocate de utilizator ca urmare a:

  • nerespectării instrucţiunilor de folosire privind instalarea, depozitarea si transportul cartuselor;
  • expirării termenului de garanţie de 30 de zile de la data reumplerii;
  • folosirii eronate şi abuzive a produsului;
  • actiunii ulterioare a unei terte persoane asupra cartusului reumplut de BEST TECH S.R.L.
Nu gasesti ce te intereseaza?

Contacteaza-ne