Servicii cartuse


Reumplere cartuse


BEST TECH, prin serviciul Refill ART, va ofera posibilitatea de a reumple cartuse, si implicit de a va scadea costurile de tiparire, o gama foarte larga de consumabile pentru imprimante cu jet de cerneala, imprimante laser precum si copiatoare.

Reumplerea cartuselor se face cu cerneala respectiv toner apropiate de caracteristice fiecarui tip de imprimanta sau copiator.


Garantie ReflillART

Garantia ReflillART asupra calitatii pentru Reumplerea si Remanufacturarea cartuselor pentru echipamente de printare / copiere.

parallax background
 

Remanufacturari cartuse


 

Remanufacturarea se adreseaza in special consumabilelor pentru imprimante laser si copiatoare si consta in inlocuirea principalelor componente care comporta o anumita uzura in timp, uzura ce duce implicit la degradarea calitatii imprimarii (schimbare cilindrii, lamele de stergere, pinioane, role, etc.)

Exemplu de remanufacturare: un cartus de imprimanta laser, care a fost reumplut de 3 ori, a inceput sa scoata dungi negre pe margini sau sa nu mai dea o tiparitura de calitate. Varianta cea mai simpla ar fi inlocuirea acestuia cu unul nou, dar costurile sunt foarte mari.
Apeland la operatiunea de remanufacturare a cartusului vechi, vom inlocui in acesta cilindrul, lamela de stergere si alte componente uzate daca este cazul, il vom reincarca, costurile scazand astfel considerabil.
Bineinteles ca acest cartus remanufacturat va putea fi din nou incarcat de 2-3 ori, iar in unele cazuri speciale chiar de 5-6 ori, adica de mai multe ori decat cartusul original.

Cosmetizare cartuse


Fiecare cartus cu cerneala inainte de umplere este introdus intr-o baie de ultrasunete. Aceste operatii se realizeaza pentru a curata diuzele cartusului prelungind astfel durata de functionare a acestuia.

Cosmetizarea consta si in readucerea consumabilelor degradate prematur in parametrii functionali (desfundare, amorsare, curatare cilindrii, curatare lamele de stergere, aspirare toner depus pe mecanismele de angrenare din interiorul cartuselor etc).

In cazul in care aveti un cartus cu care nu ati mai tiparit de mult si s-a infundat sau l-ati incarcat in alta parte si nu mai poate fi utilizat va recomandam sa NU-L ARUNCATI. Aduceti-l la noi si vom face tot posibilul sa-l desfundam.


Garantii

In cazul in care cartusul prezinta vicii ascunse de fabricatie care nu pot fi descoperite in timpul reumplerii, precum si daca nu sunteti multumiti de calitatea tipariturii dupa efectuarea reumplerii, vi se returneaza contravaloarea serviciului.